Bar container 3 x 2 meter Prijs op aanvraag

Inclusief Levering , plaatsing , aarding

Exclusief : Electriciteits voorziening en leds, stopcontacten , licht ,bar , leg platen (afzonderlijk verkrijgbaar)

Bezichtigen mogelijk mist afspraak 

Een bar container heeft afmetingen van 3×2 meter en beschikt over een opklapbare luifel, hierdoor kan de container gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zoals bijvoorbeeld een wachtruimte of uiteraard als een bar maar ook als opslag bvb in de winter De luifel op de container kan makkelijk open en dicht worden geklapt, daarnaast is het ook mogelijk de luifel af te sluiten met een slot, dit zorgt voor veiligheid. De container beschikt naast de luifel ook over een dubbele deur op de 2 meter kant, dit zorgt ervoor dat er makkelijk spullen naar binnen kunnen worden gebracht. Ideaal voor biervaten.en bakken

De bar container kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als bar in de achtertuin op evenement/festivalterrein. De bar container kan gebruikt worden voor klanten die eten of drinken willen halen en de medewerkers die dit pakken of inschenken bedekt kunnen staan en beschermd zijn tegen de zon. Het is ook mogelijk om een bijvoorbeeld een koelkast of tap in de bar container te installeren. 

De  bar container kan makkelijk worden verplaatst met bijvoorbeeld een heftruck o, dit is te danken aan de heftruck kokkers onderaan de bar container. Als laatste is de bar container beschikbaar in alle RAL kleuren, hier wordt geen meerprijs voor berekend.

0,00 €